Global Village

Pentru cei din Iasi:

Duminica, 1 august, va fi ziua "Global Village" a conferintei internationale Iashington .Evenimentul se va desfasura pe bulevardul Lapusneanu, intre orele 10:00 - 18:00, unde se vor organiza standuri de prezentare a diverselor nationalitati si comunitati prezente in Iasi. De asemenea, vor fi diferite spectacole ce vor consta in dansuri tradiţionale, cantareti si formatii.

Oaspeti speciali vor fi Elegance, Quasar si Coconitele, iar alaturi de ei vor mai fi JCC Iasi, Himawari, Ucrainian Comunity, Nightwalkers, El-roi, Arts University Band si Vorona Band.

Comunitatile culturale din Iasi ce vor fi prezente sunt JCC, Ucrainian Comunity, Rusian Comunity, Romanian Comunity, Armenian Comunity, Oriental Comunity si Japonese Comunity (Himawari).

Asta a fost "teoria"(pentru mai multe detalii accesati link-ul de mai sus). :P

Bineinteles ca voi fi acolo;e o ocazie de a cunoaste traditia altor tari(si de a iesi din casa :)) :P ), plus ca va fi prezentata si Japonia asa ca... ;)) :))
Deci, cei care nu aveti ce face pe acasa, pierdeti vremea frecand menta, sunteti plictisiti sau pur si simplu aveti nevoie de o iesire dar nu stiti pe unde sa o mai apucati faceti bine sa dati o raita pe acolo, nu de alta da' poate vedeti ceva interesant si uite asa trece vremea si nu puteti spune ca ati respirat aerul de pomana. :P :))

Aici sunt cateva imagini de anul trecut (nu fusei acolo ca sa imi dau cu parerea):




8 comentarii:

Bogdan Epureanu spunea...

Hehe... have fun... daca era orice alta zi veneam si eu, dar pe 1 august am obligatii familiale. :))

Lor3dana spunea...

crek vin si eu ;;) dak ma iei cu tine :))

Roxanel spunea...

@Bogdan: nu e cam departe Botosaniul? Adica atata drum...nah :P

@Lore: da,bineinteles...te bag in geanta sa nu te vada nimeni... :))

Lor3dana spunea...

@Roxanel : daca ai una mai incapatoare, e posibil sa incapa 1.70 m ai mei :)))

eMisto.net spunea...

e departe...

Roxanel spunea...

@Lore: iau un geamantan,nu-i problema:)) Iar daca nu incapi si nu incapi te tai si te bag in pungi iar apoi in geamantan si gata..cand ajungem la locul faptei te reasamblez la loc >:) :))

@eMisto.net: da,e departe de Timisoara :))

Bogdan Epureanu spunea...

Am avut cativa ani cand faceam drumul asta Botosani - Iasi saptamanal; daca ai o masina buna si o calci un pic mai tare faci sub o ora. :)

Roxanel spunea...

E chiar putin;eu credeam ca faci ogramada. :))
Eh,lasa...distractie placuta si tie cu familia. ^_^

Trimiteți un comentariu

, , ,