Haoleu mancav-as...


Haoleu!!Nenorocire mo...o surata tiganca s-a imbolnavit si toata satra a venit,ca doar ei is uniti mo,la spital s-o ajute..Ce-au facut?Nimic iesit din comun mancati-as eu norocu' tau...iaca au aflat ca bolnava are voie sa haleasca supa de gaina si s-au dus acasa si au adus lemne si ceaune,s-au instalat in curtea spitalului la umbra copacilor si au inceput sa gateasca,haliv-as eu buzunarele...apai uite aci unitate domle:))Mai cu seama,pacientii si agentii de paza stateau si se uitau da' nu a scos unu un cuvant,ca deh,doar nu vroiau sa ramana fara vreun ficat sau rinichi mo..:))Da' pan' la urma si-a facut unu curaj si a chemat politia care le-a dat o amenda de vreo 200 de lei..da' nu-i problema ca ciordalesc ei prin spital ceva pe acolo,vand la fiare vechi,si gata platesc mo...eh...Romania..:))

4 comentarii:

Lor3dana spunea...

pot sa crap de ras ? =))) foarte tare !! Mancati-as ....trebuie sa ne obisnuim, ca doar traim in Rromanelia .....palalilaaaaa .....cn mai e bre ca noi? =)) nemenea !!

Roxanel spunea...

ms:))cat de true..:))ei ce sa-i faci draga...suntem "made in Romania":))...

Bogdan Epureanu spunea...

Daca am fi si noi la fel de uniti ca si ei (bineinteles nu insa si la fel de prosti :P) atunci multe lucruri ar merge mult mai bine in tara asta.

Roxanel spunea...

@Bogdan Epureanu:ai dreptate...unitatea la ei e foarte importanta,iar la noi e un lucru ce lipseste si se simte chestia asta...ms pt comm..te mai astept:)

Trimiteți un comentariu

, , ,